Ju lutem shkruani emrin e përdoruesit ose e-mail adresën dhe klikoni „Dërgo‘‘ për ta dërguar kërkesën. Ju lutem vini re se email adresa e vendosur në sistem duhet të jetë unike.

Pasi ta dërgoni kërkesën, ju do të pranoni në e-mail një link për të ndryshuar parametrat konfigurues të fjalëkalimit.

 
 

 

VR-Bildung ist das E-Learning-Portal der Genossenschaftsorganistion. Dahinter steckt ein hochmodernes Konzept zur zeitgemäßen und mediengerechten Weiterbildung.

Es steht allen Mitarbeitern der Volksbanken und Raiffeisenbanken und genossenschaftlichen Organisationen über die Anbieter der Plattform zur Verfügung.